Tietoa minusta

2030_Petri_Toikkanen


Tervehdys, ystävä, ja tervetuloa blogini pariin!

Olen Petri, järjestövalmentaja. Autan järjestöjä kehittymään paremmiksi – menestymään omassa tärkeässä tehtävässään. Valmennan järjestöjä rakentamaan strategioita. Puhun järjestötoiminnan tulevaisuudesta. Kehitän järjestöjen toimintatapoja ketterämmiksi ja toimivammiksi. Koulutan vapaaehtoisten johtamista ja tavoitteenasettelua.

Tilaa minut auttamaan +358 40 8397841 tai petri.toikkanen@eetanet.fi . Tutustu järjestöaiheisiin koulutuksiini ja valmennuksiini valmennusverkostomme sivuilla www.eetanet.fi

Sydämeni kuuluu vapaaehtoistoiminnalle. Olen ollut mukana järjestötoiminnassa koko aikuisikäni. Olen nähnyt niin vapaaehtoisena, luottamushenkilönä, työntekijänä kuin valmentajana kaikenlaisia järjestöjä Suomesta.

Olen parhaimmillani strategioiden kanssa. Hahmotan tulevaisuutta, teen tiukkaa analyysiä, osaan kiteyttää olennaista. Tavoitetasoni strategioiden kanssa on aina korkealla. En halua tyytyä ensimmäiseen vaihtoehtoon ja helpoimpiin ratkaisuihin. Haastan strategian pohdinnassa ajattelemaan toisin, uusia vesiä. Sen osaan ja sitä haluan tehdä.

Vuosien mittaan olen ollut tekemässä viittätoista strategiaa. Sen lisäksi olen kouluttanut ja kehittänyt järjestöjä kymmenen vuotta muun muassa johtamisesta, markkinoinnista, tavoitteenasettamisesta ja hallinnon kehittämisestä.

Olen neljän lapsen isä ja ihanan vaimoni puoliso. Kotoisin olen Jyväskylästä, missä olen kasvanut ja kouluni käynyt. Tampereella olen asunut kohta kymmenen vuotta. Koulutukseltani olen tradenomi (ylempi AMK) ja erikoistunut johtamiseen.

Lukeminen ja maailman tutkiminen ovat tärkeä osa minua. Janoan tietoa, haluan oppia ja kehittyä jatkuvasti. Selitykset, ilmiöt, taustat ja syy-seuraussuhteet antavat minulle aina ajattelemisen aihetta. Itsestäni pidän huolta kuntosalilla ja arjessa liikkumalla. Oluiden maistelu ja olutkulttuuriin tutustuminen on hauska harrastukseni. Tolkienin fantasiamaailmasta, Star Warsista ja monenlaisista peleistä olen aina innostunut.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2008.  Eetanet on valmennusverkostomme, jossa itsekin toimin valmentajana ja kouluttajana. Kielitoimisto Eetalingua Oy:ssä hoidan esimiestehtäviä sekä yleisiä talouden ja hallinnon töitä.

Uskon vahvasti vapaaehtoistoimintaan ja sen yhteiskuntaa rikastuttavaan merkitykseen. Tällä blogilla ja työn alla olevalla kirjallani haluan antaa oman panokseni tähän tärkeään tehtävään.  Kirjassa käsittelen samankaltaisia aiheita kuin tässä blogissa – käytännössä sitä, miten vapaaehtoistoiminta voisi olla parempaa.